Verkoop toren B en C gestart


De verkoop van de appartementen in toren B en C van het RoemerHuys is inmiddels gestart. De appartementen van het RoemerHuys worden gerealiseerd in drie verschillende woontorens aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses, zodat u kunt kiezen voor de woning die bij u past. U kunt zich nu inschrijven voor het appartement van uw voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 4 maart om 17:00 uur. Op dinsdag 5 maart zal de toewijzing plaatsvinden.

 

RoemerHuys toren B en C
Duidelijk is dat de woontorens stuk voor stuk fraai vormgegeven gebouwen zijn, die worden gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen.

 

Beide torens bestaan elk uit 9 appartementen en 2 penthouses. De oppervlaktes variëren van circa 94 m² tot 116 m². Elk appartement wordt standaard uitgevoerd met een ruim bemeten balkon. Toren B is de middelste van de drie waarbij toren C het dichtst bij het centrum gelegen is.

 

Uw eigen parkeerplaats
RoemerHuys beschikt over 113 parkeerplaatsen, die verdeeld zijn naast en onder het gebouw in de kelder. Dit betekent dat u beschikt over uw eigen parkeerplaats.

 

Op loopafstand van het centrum
Daarnaast biedt de locatie het beste van de stad. U woont aan de rand van het centrum. Dat betekent dat u enerzijds op loopafstand de charme van de stad zult ervaren. Met de gezelligheid en alle voorzieningen die in het centrum van Leeuwarden aanwezig zijn. Anderzijds woont u aan de rustige kant van het centrum. De ideale woonspot met het beste van beide dus.

 

Een nieuw appartementtype
In toren B en C is er de mogelijkheid voor een nieuw appartementtype genaamd; A Grande Deluxe. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een luxere en grotere variant op het bestaande type A. Deze appartementen worden mogelijk gerealiseerd op de derde verdieping van toren B en C.

 

Start bouw
De voorbereidingen voor de bouw van het project zijn inmiddels in volle gang. In mei zal daadwerkelijk de start bouw plaatsvinden. De oplevering van het project staat gepland vanaf het najaar van 2019.

 

Inschrijving en toewijzing
U kunt zich inschrijven middels het inschrijfformulier. U dient dit formulier voor 4 maart 17:00 uur in te leveren. Vervolgens worden de appartementen toegewezen.

 

RoemerHuys A
Eerder zijn we al in verkoop gegaan met de appartementen van toren A. Hier worden 12 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. Ook hier variëren de oppervlaktes van circa 94 m² tot 116 m² en wordt appartement wordt standaard uitgevoerd met een ruim bemeten balkon. Inmiddels zijn in toren A al diverse appartementen en penthouses verkocht. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van de appartementen in toren A? Neem dan contact op met de makelaar.
Terug naar het overzicht
 

 


 • ONTWIKKELAAR

  Roemerhuys B.V.
  Druifstreek 72,
  8911 LH Leeuwarden
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  Makelaardij Hoekstra
  Willemskade 9,
  8911 AW Leeuwarden
  Telefoon: 058 233 7333
  www.makelaardijhoekstra.nl
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  POPMA MAKELAARS
  Noordersingel 102, 8917 BD Leeuwarden
  Telefoon: 058 212 1480
  www.popma.nl
 • ARCHITECT

  Adema Architecten
  Vleesmarkt 7,
  9101 MH Dokkum
  www.adema-architecten.nl