Start verkoop toren B en C


Wegens de succesvolle start verkoop van RoemerHuys toren A gaan we op 16 februari in verkoop met zowel toren B als C. Tussen 11:00 en 14:00 uur bent u, als geïnteresseerde, van harte welkom om op locatie een exclusief kijkje nemen bij het RoemerHuys. Onze nieuwbouwmakelaars leiden u graag rond op de verschillende woonlagen. Ook voor informatie over de beschikbare appartementen van toren A bent u van harte welkom.

 

Een exclusief inkijkje
De voorbereidingen voor de bouw van het project zijn inmiddels in volle gang. Tijdens de start verkoop krijgt u een unieke inkijk in dit tranformatieproces. Zo krijgt u een mooi beeld van hoe de appartementen tot stand komen. De oplevering van het project staat gepland voor najaar 2019. Tijdens de start verkoop zal u uitgebreid geïnformeerd worden door onze nieuwbouwmakelaars over de appartementen van toren B en C en de mogelijkheden om deze aan te passen aan uw eigen wensen.

 

De appartementen van RoemerHuys
RoemerHuys Appartementen worden gerealiseerd in drie verschillende woontorens. Stuk voor stuk fraai vormgegeven gebouwen, die worden gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses, zodat u kunt kiezen voor de woning die bij u past.

 

Een nieuw appartementtype
Ook presenteren wij tijdens de start verkoop een geheel nieuw appartementtype genaamd type A Grande Deluxe. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een luxere en grotere variant op het bestaande type A. Deze appartementen worden mogelijk gerealiseerd op de derde verdieping van toren B en C. Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige ontwikkeling? Onze nieuwbouwmakelaars vertellen u er tijdens de start verkoop graag meer over.

Komt u zaterdag 16 februari tussen 11:00 en 14:00 uur een kijkje nemen? Wij heten u graag van harte welkom op de locatie van RoemerHuys!

 

Vraag info aan

 
Terug naar het overzicht
 

 


 • ONTWIKKELAAR

  Roemerhuys B.V.
  Druifstreek 72,
  8911 LH Leeuwarden
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  Makelaardij Hoekstra
  Willemskade 9,
  8911 AW Leeuwarden
  Telefoon: 058 233 7333
  www.makelaardijhoekstra.nl
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  POPMA MAKELAARS
  Noordersingel 102, 8917 BD Leeuwarden
  Telefoon: 058 212 1480
  www.popma.nl
 • ARCHITECT

  Adema Architecten
  Vleesmarkt 7,
  9101 MH Dokkum
  www.adema-architecten.nl