Open huis op vrijdag 28 December


Uitnodiging

Bent u nieuwsgierig naar het transformatieproject RoemerHuys? Op vrijdag 28 december krijgt u een exclusief voorproefje van wonen op deze bijzondere locatie aan de Tesselschadestraat. Graag leiden wij u rond tussen 11.00-14.00 uur.

 

Een kijkje op de bouw
De voorbereidingen voor de bouw van het project is in volle gang. Nu is dan ook hét moment om een unieke inkijk te krijgen in het tranformatieproces en hoe de appartementen tot stand komen. De oplevering van het project staat gepland voor oktober 2019. Tijdens het open huis zal u uitgebreid geïnformeerd worden over de beschikbare appartementen en de mogelijkheden om deze aan te passen aan uw eigen wensen.

 

De appartementen van RoemerHuys
RoemerHuys Appartementen worden gerealiseerd in drie verschillende woontorens. Stuk voor stuk fraai vormgegeven gebouwen, die worden gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses, zodat u kunt kiezen voor de woning die bij u past. De eerste woontoren, RoemerHuys A, bestaat uit 12 appartementen en 2 penthouses. De oppervlaktes variëren van circa 94 m² tot 116 m².

 

Komt u volgende week vrijdag een kijkje nemen? Wij heten u graag van harte welkom op de locatie van RoemerHuys!
Terug naar het overzicht
 

 


 • ONTWIKKELAAR

  Roemerhuys B.V.
  Druifstreek 72,
  8911 LH Leeuwarden
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  Makelaardij Hoekstra
  Willemskade 9,
  8911 AW Leeuwarden
  Telefoon: 058 233 7333
  www.makelaardijhoekstra.nl
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  POPMA MAKELAARS
  Noordersingel 102, 8917 BD Leeuwarden
  Telefoon: 058 212 1480
  www.popma.nl
 • ARCHITECT

  Adema Architecten
  Vleesmarkt 7,
  9101 MH Dokkum
  www.adema-architecten.nl