Een exclusief kijkje achter de schermen


Wilt u het laatste nieuws over de appartementen van RoemerHuys weten? Wij nodigen u graag uit voor de start verkoop en het open huis van aankomende zaterdag, 16 februari.

 

We starten dan met de verkoop van zowel toren B als C. Tussen 11:00 en 14:00 uur bent u van harte welkom om een exclusief kijkje te nemen bij het RoemerHuys. Onze nieuwbouwmakelaars leiden u graag rond op de verschillende woonlagen. Ook voor informatie over de beschikbare appartementen van toren A bent u van harte welkom.

 

Een nieuw type appartement
Ook presenteren wij tijdens de start verkoop een geheel nieuw type appartement, genaamd type A Grande Deluxe. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een luxere en grotere variant op het bestaande type A. Deze appartementen worden mogelijk gerealiseerd op de derde verdieping van toren B en C. Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige ontwikkeling? We vertellen u er graag meer over.

De voorbereidingen voor de bouw van het project zijn inmiddels in volle gang.

 

De oplevering van het project staat gepland voor het najaar 2019. Zowel de aannemer Dijkstra Draisma als ook Damstra Installatietechniek zijn aanwezig om u alles te vertellen over de bouw en het toegepaste installatiewerk. Bent u benieuwd wat uw financiële mogelijkheden zijn, de adviseurs van de Rabobank zijn eveneens aanwezig om u van een goed advies te voorzien.

 

Komt u zaterdag 16 februari onder het genot van een lekkere cappuccino een kijkje nemen?

 

Wij heten u graag van harte welkom op de locatie van RoemerHuys!
Terug naar het overzicht
 

 


 • ONTWIKKELAAR

  Roemerhuys B.V.
  Druifstreek 72,
  8911 LH Leeuwarden
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  Makelaardij Hoekstra
  Willemskade 9,
  8911 AW Leeuwarden
  Telefoon: 058 233 7333
  www.makelaardijhoekstra.nl
 • INFORMATIE EN VERKOOP

  POPMA MAKELAARS
  Noordersingel 102, 8917 BD Leeuwarden
  Telefoon: 058 212 1480
  www.popma.nl
 • ARCHITECT

  Adema Architecten
  Vleesmarkt 7,
  9101 MH Dokkum
  www.adema-architecten.nl